Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
MODNICY TM  - фабрика модной женской одежды Модницы Як вибрати образ на Випускний Бал
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Як вибрати образ на Випускний Бал

10 Апреля 2019

Індустрія моди довгий час прищеплювала нам прагнення до ідеалів: ідеальна зачіска, ідеальний макіяж, ідеально підібрані відтінки.

Сьогодні навіть у вечірній моді є місце заздалегідь продуманої легкої неохайності, яка не має нічого спільного з катишкамі і вчорашнім макіяжем. Головний акцент тут - недосконалість і «начебто»: Немов на вітрі розпатлане локони, як ніби зацілували губи, як ніби випадково спали з плечей бретелі сукні, як ніби ви не готувалися заздалегідь до заходу, а на ходу захопили перший-ліпший клатч і туфлі , які насправді ретельно підбирали :)

При виборі сукні вам можуть подобатися вантажні мотиви з пензликами і пір'ям або вабити футуристичний блиск паєток і прямі чіткі лінії. Але якщо ви збираєтеся на традиційний випускний бал, а не на вечірку в певному стилі, де потрібно дотримуватися суворого дрес-код, не варто слідувати стилю вбрання до кінця.

Сукня з нотками середньовічної готики розбавте сучасної зачіскою і лаконічними прикрасами, а наряд в стилі вечірок у Гетсбі доповнить природний легкий макіяж без чітко окреслених губ і боа.

Набагато цікавіше виглядають образи, в яких вдале поєднання стилів переплетено з сучасними тканинами і декором. Вечірня мода набагато повільніше повсякденному змінює віяння, а гострі «гарячі» тренди в ній трапляються рідко, але це не означає, що ваш образ на випускному балу повинен повторювати стиль дівчат, які закінчили школу десять років тому.

Сьогодні мода дозволяє експериментувати і розкривати індивідуальність, забувши про налаковані однакових локони і важких під'юбник.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?