Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
MODNICY TM  - фабрика модной женской одежды Модницы Модні принти Весна-Літо 2019
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Модні принти Весна-Літо 2019

15 Апреля 2019

Горох


Гороху в одязі не може бути багато. Що б ти не наділа: спідницю, плаття або штани в горох, ти завжди будеш залишатися жіночною та елегантною. В тренді горошок всіх мастей: великий, дрібний, яскравий, кольоровий або ледь помітний, в нюдових відтінках. Але найбільш затребуваним був і залишається класичний чорно-білий варіант.

Квіти

В жіночною весняно-літній моді 2019 з'явилося ціле море квітів. Ромашки, троянди і жовтець буйно «розцвіли» натканях трендових колекцій. При цьому модному колись мільфлёру місця практично не знайшлося. Подіум зайняли моделі з величезними, помітними квітами. Модний лук цієї весни - брючний комплект в стилі тотал-лук з великим квітковим принтом.

Комбінованний принт

Поєднувати в одному вбранні хижі мотиви, смугу, клітку, горох і безліч інших малюнків - ідея не з найсвіжіших. Пару сезонів тому комбінований тренд охопив світ моди. Переходячи з сезону в сезон, він постійно змінювався. У сезоні весна-літо 2019 він стане яскравішим і незвичніше. Тенденція така - чим більше на одязі з'явиться різних принтів, тим більше шансів потрапити в тренд. В одному луку з'явилося до 10 і більше різних візерунків.

Хижі мотиви і принт під рептилію

Імітація шкур змій, крокодилів, леопардів і тигрів не дарма так довго тримається в тренді. Хижі мотиви нагадують сміливий і вільний спосіб жінок-амазонок. Леопардові розлучення, смуги зебри або плямисті зміїні малюнки - будь-яке рішення буде виглядати актуально в теплому сезоні.

Градіент і деграде


Техніка фарбування омбре активно використовується не тільки в перукарському мистецтві. Зараз набирають популярність тканини з різними переходами одного кольору в інший. Раніше модним був градієнт, в якому світлі тони плавно перетікали в темні відтінки одного і того ж кольору.

Морська тематика 

 

Хіба можна уявити літо без моря, сонця і пальм? Звичайно ж ні. Ось і дизайнери не обійшли тему моря та відпочинку на узбережжі. В тренді будь принти, пов'язані з водною стихією і пляжним відпочинком. Мрія про море стане набагато ближче

Дрібна смужка


Смужка вийшла за рамки звичної чорно-білої зебри або тільняшки. Сьогодні в моді вишукані смуги в пастельних тонах. Вони повинні бути тонкими і не дуже відрізнятися від основного білого фона.В тренді смугасті монолукі і стилізація під латиноамериканські етно-мотиви.

Хусткові візерунки


У весняно-літній моді 2019 новими фарбами заграли хусткові мотиви. Всі ті малюнки, які ми звикли бачити на хустках і шалях, тепер використовуються в дизайні трендової одягу. Блузки, топи, комбінезони, піджаки - тепер будь-який одяг може бути прикрашена наметове малюнками.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?