Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
Модные тренды осень-зима 2017 -  пальто и теплые кардиганы
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

5 стильних образів з осіннім пальто і кардиганом

09 Октября 2017

Новий огляд модного одягу виходить сумним і зовсім не сонячним. І все тому, що нам настав час попрощатися з теплом і сонцем. А це означає, що потрібно діставати теплі речі гардеробу, і в цьому сезоні не обійтися без пальто або кардигану, які давно стали базовою і абсолютно незамінною річчю в гардеробі.

Нотатки модниці: в гардеробі пальто має бути не одне. Ця річ, на якій економити не можна, його якість завжди в пріоритеті. Гарне пальто прослужить не один сезон і дозволить створювати десятки різних модних образів.

Починаємо покупку з чорного, коричневого та бордового пальта або кардигана. Створюємо 5 головних модних образів

Образ №1. Ідеальний варіант для повсякденних сірих осінніх буднів. З таким пальтом осінь пройде набагато комфортніше. Під нього, дійсно, можна надіти все, що завгодно. Наприклад, варто звернути увагу на теплий зручний трикотажний костюм. І не забувайте про аксесуари, шапка і сумка золотого відтінку, куплена в вінтажному магазині, буде саме в час.

Образ №2. Ультрасучасний образ для тих, хто не боїться експериментів, сміливо міксує кольору, стилі і фасони. В цьому випадку працює тільки одне правило – не переборщити. Як не крути, але шлях від яскравого поєднання до відвертого несмаку дуже короткий.

Образ №3. Якщо вам говорили про обережність змішування кольорів, то в цьому сезоні все працює зовсім навпаки. Цієї зими гра з фактурою стане справжнім порятунком. І не забувайте про деталі і аксесуари.

Образ №4. Стильна і тепла багатошаровість, що в холодну осінню погоду здається особливо потрібною і важливою. Порада від дизайнерів – дотримання однієї тональності образу. Щоб створювати обсяг без шкоди для фігури, віддавайте перевагу чорному кольору.

Образ №5. Коли ми думаємо про негоду за вікном, хочеться чогось особливого м'якого і затишного. Светр, спідниця-олівець, високий каблук і класичне пальто – це те що треба.

Створювати стильні і комфортні образи набагато простіше, ніж ви думаєте. Погортайте модні журнали, подивіться Тиждень моди і улюблені фільми, черпайте натхнення в будь-якій погоді і приходьте до нас за покупками.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?