Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
7 способов выглядеть стильно в холодную погоду - Modnicy
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

7 способів виглядати стильно в холодну погоду

21 Декабря 2017

Для багатьох дівчат зима – це справжнє випробування. Не кожна зможе підібрати гардероб, в якому вона буде відчувати себе не тільки в теплі і комфорті, але і мати бездоганний вигляд. Модні критики стверджують, що навіть в холодну пору ви можете виглядати стильно і модно, до того ж без шкоди для здоров'я.

1. Віддавайте перевагу багатошаровості

В одному образі відмінно уживаються пальто, піджак, блуза, светр та інший одяг. Головне – правильно підібрати колірну гамму.

2. Підберіть яскраві аксесуари

Хто ще не згоден з тією думкою, що аксесуари можуть кардинально змінити образ? У жіночому гардеробі має бути все – парасолі, шарфи, капелюхи, сумки, рукавички, ремені, прикраси та інші елементи, які допоможуть зімпровізувати.

3. Носіть об'ємні речі

Якщо ви надягнете не просто великий, а величезний шарф, масивне взуття та пальто – то цей образ буде просто неймовірно стильним.

4. Капелюхи та окуляри – підходять усім

Прагніть до елегантності? Беріть крислатий капелюх, додайте до нього великі окуляри – і отримаєте лук в стилі голлівудських зірок.

5. Скажіть «Так!» кольоровому хутру

Холодні сірі будні можна легко розфарбувати шапками, пальто, муфтами з фарбованого хутра.

6. Багатство модних принтів

Хочете розбавити нудну класику? Підберіть одяг з принтом в етнічному стилі.

7. Не бійтеся поєднувати різні фактури і візерунки

У цьому сезоні ефектно виглядає поєднання найрізноманітніших візерунків і фактур. Спробуйте в одному образі з'єднати квіточку і клітку, шкіру і оксамит.

Не бійтеся експериментувати. Проявляйте індивідуальність і навіть в найхолоднішу пору ви будете відчувати себе стильно і елегантно.

Створюйте найнеймовірніші образи з Modnicy

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?