Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
MODNICY TM  - фабрика модной женской одежды Модницы Базовий гардероб: що повинно бути в гардеробі кожної жінки?
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Базовий гардероб: що повинно бути в гардеробі кожної жінки?

24 Марта 2017

Базовий гардероб ми можемо порівняти з музикою: композитор може за допомогою всього семи нот створити незліченну кількість музичних творів різного характеру, так і жінка при наявності 7-ми речей зможе створювати також багато цікавих образів. Пропонуємо разом розібратися, які речі повинні бути у вашому списку №1.

Річ №1. Маленьке чорне плаття

Ви навіть уявити собі не можете, скільки образів можна скласти на його основі! Мабуть, надягати його не варто тільки лише на власне весілля, але ось в інших випадках воно буде більш ніж доречним. Воно буде вашим ідеальним супутником в похід в театр, на посиденьках з подружками в кафе, на роботі і навіть не співбесіді.

Річ №2. Бежевий плащ, накидка, тренч

Дизайнери рекомендують в якості базового елементу плащ бежевого кольору, проте для створення більш яскравого образу, можете взяти персикового відтінку. Така модель буде відмінно поєднуватися з іншими елементами гардеробу.

Річ №3. Бежева блузка або сорочка

Молодим дівчатам і жінкам краще брати моделі з шовку, мережива, а також прозорих і напівпрозорих тканин. Також добре буде виглядати сорочка персикового кольору.

Базова річ №4. Пишна спідниця або спідниця-олівець

Спідниця-олівець створена для того, щоб підкреслити красу ваших стегон. Оптимальна довжина трохи вище коліна або по коліно. Довжина в основному залежить від типу фігури і віку. Для дівчат з широкими плечима і вузькими стегнами кращим варіантом стане пишна спідниця.

Базова річ №5. Чорні брюки

Ідеальна посадка – це головна перевага і вимога до чорних штанів, в ідеалі вони повинні підтягувати животик. Цінна порада від стилістів: знайшли ідеальну пару штанів – відразу візьміть дві одиниці. Будьте впевнені, що в майбутньому ви не раз подякуєте собі за обачність.

Базова річ №6. Джинси. Вічна класика

Це найуніверсальніший, зручний і демократичний одяг, який можна носити абсолютно в будь-якому віці, від 5-ти років і старше. Для базового гардеробу підійдуть джинси класичного крою і кольору, ні в якому разі не зі стразами або вишивкою.

Базова річ №7. Светр і кардиган

Відразу беріть дві моделі светрів, і добре, щоб один був з тонкого кашеміру, а інший з вовни великої в'язки. Також незамінна річ – це кардиган. Він ідеально буде поєднуватися не тільки з базовими речами, але і з іншими елементами гардеробу.

Бути стильною і одягатися зі смаком – просто! Зберіть свій базовий гардероб і будьте завжди на висоті!

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?