Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
MODNICY TM  - фабрика модной женской одежды Модницы Що носити цієї весни? Верхній одяг як родзинка образу
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Що носити цієї весни? Верхній одяг як родзинка образу

09 Марта 2017

Як правило, верхній одяг ми купуємо відразу на кілька сезонів і комплектуємо з різним одягом. Як не помилитися у виборі і придбати по-справжньому стильний предмет - вам допоможуть поради професійних стилістів.

Куртка-бомбер

У цьому сезоні актуальний спортивний шик, тому в такий стиль ідеально впишеться куртка-бомбер. Дуже важливо поєднувати її з відповідним взуттям – кросівками або туфлями на високих підборах. Якщо ви вважаєте за краще не змішувати різні стилі, беріть бомбер спокійних відтінків і нейтрального дизайну.

Формат оверсайз

Модниці як і раніше в захваті від об'ємних плащів, пуховиків, піджаків і косух. Змінити силует дуже просто – досить носити їх зі звичайним поясом. Формат оверсайз підходить далеко не під всі речі, тому перш ніж вийти на вулицю, добре оцініть отриманий образ перед дзеркалом.

Пальто в підлогу

Любов до довгих пальто прийшла ще в минулому році, і вони настільки сподобалися стилістам і дизайнерам, що в нових колекціях вони спробували задіяти його по максимуму. Коли будете підбирати модель під себе, пам'ятайте, що довге пальто вимагає високого каблука. Звісно, можна надіти взуття на рівній підошві, однак це більше підійде для дівчат вище середнього зросту.

Яскраве хутро

У фаворитах цієї зими – яскраві хутряні вставки. Це стосується як цілого вироба, наприклад шуби, так і окремих частин виробу - кишень, коміру і т.д.

Звичайно, мода змінюється, тому дуже важливо підібрати модель верхнього одягу, яка буде актуальною кілька сезонів.

 

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?