Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
Какие вещи и сочетания характерны для стиля спорт шик
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Стиль в одязі - спорт-шик

29 Декабря 2017

Зручність, практичність і універсальність – це головні критерії одягу в стилі спорт-шик. Саме завдяки таким речам можна створювати розкішні і одночасно зручні повсякденні ансамблі. Спортивний наряд з нотою гламуру і витонченості, дозволяє дівчині в будь-якій ситуації виглядати розкішно.

Правила модного образу

1. Купіть базові речі, які характерні для цього стилю. Спочатку купивши базові речі, в майбутньому ви зможете уникнути помилок і без проблем створювати нові образи, які вам будуть личити.

2. Потрібно навчитися правильно поєднувати тканину. Цей стиль має на увазі поєднання речей, різних за стилем. Однак потрібно стежити за тим, щоб була гармонія тканини і фактур. Тільки в цьому випадку образ вийде по-справжньому стильним.

3. Тримайте себе «в руках», вибираючи колір. Яскравість – це одна з рис стилю, але і тут потрібно не забувати про почуття міри. Три контрастних відтінка – це максимум, який ви можете використовувати.

4. Деталі заслуговують вашої уваги. Блискавки, шнурівка на взутті, капюшони, лампаси, гудзики – це ті самі деталі, які роблять спорт-шик таким особливим.

5. Образ не повинен бути перевантаженим. Багатошаровості – так, перевантаженості – ні. Навіть якщо вам дуже хочеться поєднувати різні речі, намагайтеся не переборщити з ними.

6. Речей з логотипами говоримо однозначне «ні». Навіть якщо логотип буде вказувати на те, що ви віддали купу грошей за модель, краще відмовтеся використовувати його саме в цьому стилі.

7. Поєднуючи речі, пам'ятаєте про свою фігуру. Ремені та пояси допоможуть підкреслити силует. Але навіть якщо ваша фігура далека до ідеалу, це не привід одягати спортивні, але мішкуваті речі.

8. Не забуваємо про аксесуари. Саме аксесуари надають образу зухвалості, розкоші і гламуру.

Підвищений комфорт і зручність – це те, що виокремлює стиль спорт-шик серед інших. Це вибір людей, які слідують моді і ведуть активний спосіб життя.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?