Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
Что надеть на новогодний корпоратив
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Що одягнути на новорічний корпоратив: ідеї для офісу та ресторан

14 Декабря 2017

Два тижні до Нового року, а це означає, що саме час подумати про те, що одягнути на новорічний корпоратив. Обирати наряд потрібно виходячи з того, де і в якій обстановці буде проходити святковий захід. Погодьтеся, що йти у вечірній сукні в спортивний клуб буде якось не дуже, так само як і в ресторан в джинсах і футболці.

Коли будете шукати ідеальний наряд, звертайте увагу на такі критерії:

  • Чи є вимоги дрес-коду;
  • В якій обстановці буде проходити корпоратив;
  • Тип і особливості вашої фігури.

Якщо корпоратив буде проходити в ресторані

Самий відповідний вибір – це нарядне плаття, в підлогу або міді, прикрашене елегантними прикрасами. Зверніть увагу на такий декор як горжетки з хутра, рюші, волани, банти з атласу. Але завжди керуйтеся почуттям міри. Постарайтеся заздалегідь дізнатися, який план свята і масштаб заходу: розкішний бал або скоромне святкування.

Планується невелика вечірка в офісі

Для такого масштабу підійде коктейльне плаття або модний костюм, який буде модно і стильно виглядати на вашій фігурі. В цьому році буде добре виглядати матеріал, який переливається, але змагатися з блиском ялинки не варто. Як завжди, ідеальний варіант – це класична сукня чорного кольору.

Святкування нового року на природі

Відповідний одяг допоможе провести час не тільки красиво, але і зручно. Практичний варіант – це довге в'язане плаття, гарне і тепле. Також добре буде виглядати туніка з лосинами або легінсами.

Продумуємо аксесуари і кольорову палітру

Зверніть увагу на всі відтінки коричневого і жовтого. Але якщо говорити про святкове вбрання, то можливо варто вибрати щось більш яскраве, наприклад, сукня з відливом зі срібла або золота. Якщо ви вже вибрали наряд іншого кольору, але хочете відповідати символу року, можете доповнити образ аксесуарами відповідного кольору.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?