Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
MODNICY TM  - фабрика модной женской одежды Модницы Психологія кольору: що про людину говорить колір її одягу?
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Психологія кольору: що про людину говорить колір її одягу?

06 Марта 2017

У кожного кольору, як і у людини, є свій характер. Його силу ми відчуваємо на рівні інтуїції, тому і намагаємося оточити себе такими кольорами, які схожі на нас. Що може розповісти колір про кожну людину?

Червоний колір

Цей колір говорить про вас, як про людину цілеспрямовану і навіть дещо агресивну. Це колір пристрасті, експресії, влади і волі.

Синій колір

Щоб потрапити до вас в довіру, людина повинна пройти своєрідний випробувальний термін. Серед любителів синього кольору – прихильники класики, а також люди практичні, які цінують комфорт у всьому.

Білий колір

Білий – це колір романтичних натур, які не терплять брехні і ніколи не прощають зради. Білий колір нікого не відштовхує, однак, по суті, не несе ніякої інформації, тому носити його може людина з абсолютно різним характером.

Фіолетовий колір

Якщо подивитися на цей колір з одного боку, то він говорить про урочистість, а з іншого – про сум та меланхолію. При цьому ліловий колір розповість про вашу приховану агресію, а світло-бузковий заспокоїть і розслабить.

Рожевий колір

Віддаєте перевагу речам рожевого кольору? Це говорить про те, що ви намагаєтеся повернутися в дитинство і шукаєте людину, з якою вам буде добре, затишно і безпечно.

Зелений колір

Людина, яка прагне до зеленого кольору, не звикла мучитися в сумнівах, вона завжди знає, чого хоче, а чого – ні.

Жовтий колір

Людина в жовтому завжди привітна і життєрадісна, до того ж володіє відмінним почуттям гумору.

Блакитний колір

Віддаєте перевагу одягу в блакитному тоні? Найімовірніше, ви дуже вимогливі до оточуючих, до того ж досить жорстко дотримуєтеся принципів.

Чорний колір

Елегантний і розкішний колір. У цьому кольорі ви завжди будете виглядати ефектно і просто приголомшливо. До того ж цей колір говорить про вашу таємничість і загадковість.

Колірні пристрасті людини залежать від дуже багатьох чинників: настрою, віку, здоров'я, погоди, моди, характеру та інших нюансів. Однак завжди цікаво знати про себе трішки більше, і колір допоможе вам в цьому.

 

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?