Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
С чем носить свитера и джемперы? 7 необычных способов
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

З чим носити светри і джемпери? 7 незвичайних способів

05 Января 2018

Трохи з випуском

Як часто ви помічали, що светр в поєднанні з джинсами, а також спідницею або брюками, візуально робить ваші ноги більш короткими? Є відмінне модне рішення – заправити його край спереду. Це дозволить отримати куди більш модний і одночасно об'ємний силует, а також візуально додасть ногам довжину.

Заправити всередину

Не менш стильно і навіть місцями ефектно буде виглядати светр, який ви повністю заправите в штани або спідницю. Але це буде працювати тільки з тонким трикотажем, інакше є шанс одержати не тонку талію, а справжній «рятівний круг».

Носимо задом наперед

Як би це не здалося дивним, але є предмети гардеробу, які, одягнувши задом наперед, виглядають набагато крутіше. Якщо взяти джемпер з V-подібним вирізом, але не свого розміру, а на пару розмірів більше, то побачите, як круто він буде виглядати.

Надягаємо светр або джемпер поверх блузки. Сорочка теж підійде

Перша перевага – це більше тепла, а друга – стиль. Навіть якщо ви надягнете найпростіший і нічим не примітний джемпер, але надягнете його поверх стильної блузки, ви будете просто неперевершеними. Безпомилковий варіант – це модель грубої в'язки.

Поверх сукні – теж добре виглядає

Багатошаровість буде особливо актуальною на період зимових холодів. Ви можете взяти сукню-комбінацію або -рубашку. Крій можете вибрати абсолютно будь-який, хоч вільний, хоч приталений. Що стосується матеріалу, то доречним буде і щільна бавовна і легкий шифон. Намагайтеся вибрати модель довжиною до середини стегна або навіть трохи нижче.

Відкладаємо сорочку, поєднуємо з жакетом

Цей варіант оцінять не лише дівчата, а й чоловіки. Він має на увазі використання і джинсів, і спідниць і навіть брючних костюмів. Але намагайтеся підібрати модель не дуже товстої в'язки.

Светр або шарф? Светр!

Виглядає це набагато краще, ніж сприймається на слух. Просто візьміть светр (або джемпер) і накиньте його на плечі, щоб рукава залишилися попереду. У шиї їх потрібно схрестити і зав'язати, перекинувши назад.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?