Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
Вечерняя мода - тренды сезона осень-зима
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Вечірні та коктейльні сукні - тренди нового сезону

17 Октября 2017

Коктейльні та вечірні сукні – особлива любов дизайнерів. У них вони розкривають ідеї і реалізують фантазії, які призводять модниць в захват. Таке вбрання дозволяє вирватися з сірих буднів і відчути себе справжньою королевою вечора.

Вечірня мода – що актуально в новому сезоні?

Головні тенденції цього сезону – це яскравий і багатий декор. На подіуми пошили сукні, які відбили саму суть жінки – загадковість, ніжність, елегантність.

Попереду зима, а це значить, що саме час почати пошуки коктейльної або вечірньої сукні, в якій можна піти на корпоратив або в ресторан відзначати Новий рік та інші зимові свята.

Актуальні кольорові гами

У новій колекції дизайнери акцентували увагу на яскравих кольорах. Ключовими в цьому сезоні стали розкішний синій, глибокий бірюзовий, смарагдовий.

Але не обійшлося і без гами теплих насичених кольорів і відтінків. Саме вони роблять наряд ще більш урочистим, особливо якщо колір поєднується з тканиною. Дизайнери рекомендують зупинити вибір на шифоні, шовку, атласі, оксамиті і інших благородних тканинах.

У моді багатство фасонів, які відрізняються один від одного і одночасно багато в чому схожі. Найголовніше їх завдання – у вигідному світлі представити фігуру. Завжди ідеальна модель, яка підходить практично всім – це плаття в підлогу з відкритими плечима, оброблене складним драпіруванням.

Вечірні та коктейльні сукні – це візитна картка кожного дизайнера. Зазвичай, саме вони закривають покази, так як під кінець завжди залишають найцікавіше. Найрозкішніші моделі ненадовго затримуються в продажу, тому якщо у вас попереду важлива подія, не відкладайте цю важливу покупку на потім, зробіть собі модний подарунок прямо зараз.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?