Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
Как носить и с чем сочетать вещи с принтами?
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Як носити і з чим поєднувати речі з принтами?

12 Января 2018

Погодьтеся, що постійно носити однотонний одяг, нудно і нецікаво. Тому відкладіть чергове чорне/синє/біле плаття і зверніть увагу на колекції з яскравими речами, які рясніють найнеймовірнішими принтами. Але не полінуйтеся дізнатися, як правильно поєднувати такі речі, щоб не виглядати надто креативно.

Правило перше - почуття міри

Гармонійним буде той образ, де одна частина з принтом, а інша стриманого кольору. І цей колір буде фоном для малюнка. Наприклад, класичні брюки синього кольору будуть добре виглядати з яскравим верхом.

Різний розмір, але однаковий малюнок

Такі речі також добре поєднуються між собою. Не соромлячись, беріть штани, клітина яких дрібна, а ось клітина светра буде більшою.

Кілька слів про геометрію

Клітка, смужка, горошок & ndash; все це геометричний принт, який при правильному використанні і поєднанні однозначно перетворить фігуру. Пам'ятаємо тільки про те, що вертикально розташовані лінії роблять силует вище, а горизонтальні ширше. Це варто використовувати тоді, коли потрібно сховати об'єм або додати його.

Не проходим мимо похожих цветов

Однозначно гарне поєднання & ndash; це збіг основного і декількох додаткових. Завдяки цьому можна поєднувати різні принти.

Будемо обережними з "тваринним" принтом

Такий принт не потерпить поєднання з горошком, смужкою і кліткою. Краще вибрати для поєднання однотонний одяг нейтрального кольору. Це може бути молочний, бежевий і чорний. І тканина повинна бути не з дешевих.

Якщо берете модель простого фасону, то принт повинен бути яскравим

Строкатий квітковий принт абсолютно затьмарить оборки, складки, рюші. Коли будете вибирати одяг, то пам'ятайте, що в одязі акцент може бути тільки один – або фасон, або принт.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?