Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
Модные спортивные костюмы 2018 для девушек от бренда Modnicy
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Модні спортивні костюми

21 Ноября 2017

Зручний одяг для спорту і відпочинку

Стильна мода для активних і спортивних. Модні спортивні костюми з нової колекції – комфортний і практичний одяг. У цьому сезоні будуть актуальними такі моделі.

Дівчата, які не уявляють своє життя без спорту, були в захваті від нової колекції одягу для тренувань. Правильний крій підкреслює переваги фігури, приховує недоліки, а матеріал забезпечує максимальну зручність та комфорт.

Що модно носити в цьому сезоні: кольори й фасони

Модні будинки представили розкішні колекції спортивних комплектів, виконаних як в стриманих пастельних кольорах, так і в яскравих. Але в тренді як і раніше синій, чорний, червоний, білий і блакитний кольори. Якщо ви вже бачили нові моделі, то не могли не помітити, що їх характерна особливість – це поєднання декількох яскравих кольорів. Але такий одяг більше підходить не для занять спортом, а скоріше для прогулянок.

Виробники одягу для спорту основний наголос зробили на спеціалізовані тканини. Багато дизайнерів звернулися до таких високотехнічних методів, як лазерний крій. Це дозволяє створювати не тільки стильний, але практичний і комфортний одяг.

 

У кожній колекції є моделі для дівчат з пишними формами

Особливу увагу дизайнери приділили створенню колекції спортивного одягу для повних дівчат. Дівчатам з фігурою у формі перевернутого трикутника рекомендуємо звернути увагу на спортивні штани з принтом і однотонний верх.

Дівчатам з типом фігури « груша » підійде спортивний костюм, який складається зі стильного світшоту світлого кольору і однотонних брюк. Верх повинен бути світліше низу.

Модна весна 2018

Модні будинки в цьому сезоні зробили ставку на багатошаровість. Створити стильний образ дуже просто: достатньо під шорти або спідницю одягнути лосини, а топи поєднувати з легкими, але об'ємними футболками. Не бійтеся брати нові соковиті кольори: синій, бузковий, рожевий, бордовий і інші. Струнким дівчатам підійде укорочений крій і акцент на талії.

Сучасна спортивна мода вже давно вийшла за межі фітнес клубів. Сьогодні такі костюми активно використовують в повсякденному стилі, вирушаючи на пікніки і прогулянки по місту. Все це дизайнери враховують при створенні кожної нової колекції, роблячи ставку на комфорт і практичність.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?