Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо! Повернення товарів впродовж 14 днів 099 780 40 79
 
MODNICY TM  - фабрика модной женской одежды Модницы Офісний дрес-код для жінок. Розбираємо діловий стиль
Корзина
Замовлення приймаємо цілодобово, обробка - по вівторках та п'ятницях, Слава Україні! Разом переможемо!

Офісний дрес-код для жінок. Розбираємо діловий стиль

29 Декабря 2016

Різноманітність видів одягу. Ще один з міфів тих, хто змушений віддавати перевагу дрес-коду, - одноманітність і нудність стилю. У жіночому діловому гардеробі обов'язково має бути кілька різновидів костюмів: Одяг для ділової вечері або корпоративної вечірки. Підібрати такого роду речі досить складно, адже тут повинні компонуватись невимушеність, охайність і елегантність. Відсутність будь-яких правил і заборон вимагає уважності при складанні комплектів, щоб виключити безглуздість зовнішнього вигляду. Консерватизм виключати не варто, а ось оригінальні модні аксесуари на руку. Якщо жінка запрошена на корпоративний відпочинок, то може собі трохи розслабитися, обравши легкі і невимушені наряди.

Одяг для повсякденної роботи. В даному випадку це основна частина гардеробу ділових людей. Кілька речей для можливих відряджень різного часового проміжку. Тут варто звернути увагу, перш за все, на зручність і наочність одночасно. Не варто забувати, що перебуваючи за межами фірми ви залишаєтеся її представником.

Віддавайте перевагу тканинам, які можуть зберегти гарний вигляд незалежно від умов їх зберігання. Що-небудь таке, що не мнеться і не втрачає форму після носіння. Хіба мало, що може трапитися в поїздці (відсутність праски і т.п.). Наряд для офіційних зустрічей, якщо ваша робота пов'язана з ними. Головне правило - стриманість і презентабельність. У цьому випадку варто пограти з аксесуарами, ви повинні привернути увагу не тільки своїми розумовими здібностями, а й зовнішнім виглядом і через наряд показати свої здібності і амбіції. У діловій сфері величезну роль грає час, який обмежено. Враження про партнерів складається моментально. Саме тому складність жіночого дрес коду в тому, що кожен елемент гардеробу і зовнішності повинні бути продуманим до найдрібніших подробиць.

Додати коментар
captcha
Ще немає коментарів.

Модные тренды весна-лето 2020
28 Мая 2020
Модные тренды весна-лето 2020
Чтобы обновить гардероб к следующему сезону и быть в тренде, Нужно всего лишь научиться чувствовать моду и пробовать создавать стильные образы самостоятельно.
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
02 Марта 2020
Новинки от самого женственного украинского бренда MODNICY????
Эта весна станет самой стильной, изысканной и счастливой, ведь наш бренд создаёт те тренды, которые навсегда остаются в сердцах каждой модницы ❤
У нас "Весеннее настроение"
07 Февраля 2020
У нас
Новая весенняя коллекция! Встречайте
Вопрос?